Güncel Altın Fiyatları

8 Ağustos 2011 Pazartesi

Yatırım için altın alacaklar nasıl tercih yapmalılar?


http://www.emlakkulisi.com/resimler/haber/orjinal/2011_de_nereye_yatirim_yapmali__31_12_2010__08_47_28.jpg

Altın trendi son 5 yıldır yükselmektedir. Dünya piyasalarında altının fiyatı son 5 senede oldukça artış göstermiştir. Fiyatının bu denli artışı da yatırımcıyı cezbetmiştir.
Günümüzde altını seven de sevmeyen de, kullanan da kullanmayan da artık altına yatırım yapmaktadır.
Yatırım için altın almayı düşünenler has altın alabilirler. Bunun yanı sıra darphaneden çıkan Cumhuriyet altını veya markalı 22 ayar bilezikleri tercih edebilirler. Çünkü tüm bunların işçiliği azdır ve istenildiği zaman altın borsası fiyatlarına yakın fiyatlarla satılabilen, yatırımcısına fazla zarar ettirmeyen altınlardır. Uzun vadede ise altın fiyatlarının gidişatına göre ciddi karlar da bırabilmektedirler.
Özellikle 22 ayar bilezik yatırım için çok ama çok uygun bir üründür. İşçiliği azdır ve kısa vadede kolay kolay zarar ettirmez, hatta uzun vadede yatırımcısına kazandırırlar. İşçiliği fazla olan diğer altın türleri ise yalnızca takı amaçlı alınırlar ve alan kişi o altını satacağı zaman zarar edeceğini göze alır. Fakat biz yine de hem yatırım hem de takı amacıyla 22 ayar bileziği öneriyoruz. Sitemizden tüm altın fiyatlarını ve döviz kurlarını güncel olarak takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder