Güncel Altın Fiyatları

8 Ağustos 2011 Pazartesi

Altın Fiyatları Düşer mi ?


Dünya genelinde yaşanan olumsuz durumlardan ve birtakım karışıklıklardan dolayı altın piyasası almış başını gidiyor.

Altının önlenemez yükselişi devam ederken altın her geçen gün sektör bünyesinde kendine ait rekorlara yeni rekorlar eklemeye devam ediyor. Piyasalarda ki hava bu şekilde devam ederken asıl merak edilen ise fiyatların bu şekilde ilerleyip ilerlemeyeceği oluyor. Yani altın düşecek mi yoksa artacak mı oldukça merak ediliyor.

Altın Düşer mi ?
Altının düşüp düşmeyeceği konusunda birtakım analist yorumları bulunuyor ve yorumların genel olarak vardığı ortak nokta yükselişin belirli bir zaman daha devam edeceği oluyor. Konu ile ilgili yapılan yorumlarda geçen süre için henüz kesin bir şey söylemek mümkün olmuyor, ancak analistler bu durumun pek de uzun sürmeyeceği kanısındalar.,
altın artar mı
Diğer yandan altın fiyatlarının nasıl bir şekilde seyir halinde olacağına ise genel piyasanın durumuna bakılarak karar verilebilir bir boyut kazanmış durumda. Çünkü ülkeler arası gerginlikler ve mevcut para piyasaları hala olumsuz yönergeler ortaya sunuyor ve çözüm için pek de yapılan bir şey gözükmüyor. Bu nedenle piyasaların etkilenmesi ve altın fiyatlarının yükselmesi ise olası bir hale geliyor.
altın fiyatları ne olacak
Kısacası altın fiyatlarının şu an için düşüşe geçeceği pek de tahmin edilenler arasında yer almıyor. Ancak fiyatların istenen doyuma ulaşmasının ardından gerilemenin yaşanacağı ve altının eski fiyat oranlarına geri döneceği ifade ediliyor. Bu çalkantı içerisinde ise analistlerin altın sahiplerine yaptığı tavsiyeler doğru bir yatırım zamanının beklenmesi oluyor. Belirli bir süre daha beklenmesini belirten uzmanlar, ancak sağlıklı bir yatırımın bu aşamaların atlatılmasının ardından gerçekleşebileceğini ileri sürüyorlar.
Siz de etkili bir yatırım aracı olan altın ile kazanç sağlamak istiyorsanız, yapmanız gereken doğru hamleler yapmanız ya da belirli bir süre daha beklemenizdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder